de heenreis - Reisverslag uit Århus, Denemarken van marjolein vooren - WaarBenJij.nu de heenreis - Reisverslag uit Århus, Denemarken van marjolein vooren - WaarBenJij.nu

de heenreis

Door: marjoleinvanvooren

Blijf op de hoogte en volg marjolein

01 Februari 2012 | Denemarken, Århus

Hey Allemaal,

Hier mijn eerste reisverslag! Phoeeeee wat een reis. De bus is wel makkelijk, maar het kan ook behoorlijk op je zenuwen werken.... Ik stond op tijd in Eindhoven bij het station, waar de bus zou komen met het uitzwaaicommité (lees mijn ouders, broer, vriend en zijn vader). Komt de bus alsmaar niet, het is ondertussen -4, wat toch echt wel koud is. Toch maar eens bellen met de nummers op mijn ticket en eindelijk iemand aan de lijn. Het was toen kwart over 12 en volgens de meneer nog niet te laat. Als de bus er om kwart voor 1 nog niet was, moesten we nog maar eens bellen. (want de bus zou om 1 uur moeten vertrekken). Wachte, wachte, wachte..... Om kwart voor 1 nog niks. Dus die meneer weer gebeld en hij ging de chauffeur bellen. Maar dit lukte ook nog niet zo 1,2,3. Uiteindelijk kwam de bus, het was ondertussen 20 over 1. Mijn reis kon eindelijk beginnen. Na een paar uur gereden te hebben, worden we in Duitsland aan de kant gezet door de politie! Hebben we een paspoort controle. Maar er was gelukkig niks, dus konden we weer verder reiden. De bus moest ook nog een keer in Bremen stoppen. Reed de buschauffeur eerst voorbij de afrit en daarna raak hij nog eens verdwaald in Bremen zelf! *zucht* nu vond ik het toch niet meer zo leuk.... En het ergste was dat ik in Hamburg moest overstappen! Door al die vertraging begon ik me toch wel zorgen te maken! Maar gelukkig wachten de bussen in Hamburg op elkaar. Dus ik had mijn bus naar Aarhus nog. Het was ondertussen wel een uur later dan geplant! Mijn laatste deel van de reis kon beginnen. Nog maar vier uurtjes in de bus..... Dit verliep een stuk beter en ging lekker snel. In Aarhus aangekomen, moest ik nog een stukje lopen naar het hostel. Ik had voor de zekerheid nog aan iemand gevraagd hoe ik moest lopen, maar dit had ik beter niet kunnen doen...... hij stuurde me de verkeerde kant op. Maar gelukkig liepen er nog meer mensen. Dus nog maar een keer gevraagt en ja, na een half uurtje gelopen te hebben en een toeristische route te hebben gelopen kwam ik eindelijk in het Hostel aan. Nou even lekker uitrusten en douche en wat gaan eten.

Het was een lange reis, maar ik ben er!

Tot de volgende keer!

• 01 Februari 2012 - 16:10

Maarten Barthel:

Hey Marjoleintje!!
    Fijn dat je veilig bent aangekomen! Wat een reis joh :p haha. Kus Maarten

• 01 Februari 2012 - 16:40

Rianne:

Hee!
    Fijn dat je er bent na toch nog wat vertraging! Ben best benieuwd naar al je verhalen die je daar ga meemaken!!
    Xx

• 01 Februari 2012 - 16:44

Melissa:

Gelukkig dat je goed bent aangekomen. Pfoe eej wat tijdverspilling zo. En maar wachten. Ben benieuwd naar je avonturen!!

Groetjes

• 01 Februari 2012 - 18:32

Tante Maria:

Hee daar,
    Wat leuk om jou ook te volgen. Je ging toch lekker slapen in de bus!!!!!! Buiten in de kou wachten stond toch niet op je lijstje?????Maar gelukkig ben je goed aan gekomen. Succes met je eerste stage dag.
    Groetjes van Maria, Herman en jarige Tymen

• 01 Februari 2012 - 21:37

Nancy:

Heey!
    En laat het nu maar beginnen! Heb het maar super naar je zin!
    Ik ga je volgen!!

Groetjes!

• 02 Februari 2012 - 10:44

Ayla:

Hee marjolein!

Haha jij ook al zo'n leuke reis gehad lees ik.
    Heel veel plezier en ik ga je volgen!

Xx Ayla

• 03 Februari 2012 - 18:55

Hans Ine Meulenbroek:

Hallo Marjolein
    Had je nog wel even willen zien voordat je wegging maar jammer .
    Leuk dat we je zo dan toch nog even veel succes kunnen wensen met je stage in Aarhus.
    Heel veel toitoi en leuk dat we zo contact kunnen hebben groetjes vanuit een koud Den Dungen

• 05 Februari 2012 - 00:05

Mariska:

Heyyy vrouwke,
    Wist niet dat je al weg was maar beter laat dan nooit s6 met je stage, maar wat een heenreis zeg poeh. Hopelijk heb je een leuke tijd daar en erg fijn dat we via deze site contact kunnen houden. Maar 135 dagen pfff dat duurt nog lang voordat ik je weer zie zeg en jammer dat jij net thuis bent als wij naar Denemarken komen anders hadden we jou kunnen bezoeken.
    Liefs Mariska enne tot over 135 dagen

• 05 Februari 2012 - 13:04

Marjolein Van Vooren:

hey,
    Het ging de laatste twee weken en vooral de laatste week allemaal heel snel! Met dingen regelen, muziek, afspreken met vrienden, verjaardag van dave uiteraad en nog een dag school. Vandaag dat het niet is gelukt om iedereen nog te zien. Sorry voor degene die ik niet meer heb gezien!

groetjes
    Marjolein